2410571640 6978940414 athina_parmakli@yahoo.gr 8ο χλμ Λάρισας - Αγιάς, Γαλήνη Λάρισα 40009
hero image
 
 

Βιοχημικές Εξετάσεις Τροφίμων - Σύστημα HACCP - Μελέτη - Εγκατάσταση - Συντήρηση - Απολυμαντικά - Καθαριστικά - Καλλιέργειες Τυριών - Πυτιά - Εγκατάσταση Συστημάτων Ελέγχου - Κατασκευή Τυροκομείων ΠΑΡΜΑΚΛΗ | Γαλήνη Λάρισα
 
 
 
  Τα Βιοχημικά Εργαστήρια ΠΑΡΜΑΚΛΗ στη Λάρισα, δραστηριοποιούνται δυναμικά στον τομέα της τεχνολογίας γάλακτος και τυροκομίας, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που καλύπτουν από τη μικρή οικιακή παραγωγή έως τη βιομηχανική μονάδα γαλακτοκομικών προϊόντων.  
     
  Με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την επιστημονική εγκυρότητα, το εργαστήριό μας υποστηρίζει επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής, στην τήρηση διεθνών προτύπων και στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που ξεχωρίζουν στην αγορά.    
       
 
 
     
  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη, ενιαία προσέγγιση που συνδυάζει επιστημονική γνώση, τεχνική εξειδίκευση και πρακτική εμπειρία, έτσι ώστε μαζί να μπορέσουμε να αναδείξουμε τη γνώση, την τεχνολογία και την ποιότητα ως τα ισχυρότερα εργαλεία επιτυχίας της επιχείρησής σας.

Από τη μελέτη και την εκπαίδευση, έως τη συνεχή υποστήριξη και προμήθεια εξοπλισμού, αποτελούμε τον αξιόπιστο συνεργάτη κάθε επιχείρησης στον χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων, αντιμετωπίζοντας κάθε συνεργασία ως μια σχέση εμπιστοσύνης, που επενδύει στη διαφάνεια, την ακρίβεια και τη σταθερή τεχνική υποστήριξη, παρέχοντας
 
     
 
 
 
     
     
  1. Επιστημονική & τεχνολογική υποστήριξη τυροκομείων
 
 
Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους βιοχημικούς, τεχνολόγους τροφίμων και συμβούλους ποιότητας, οι οποίοι παρέχουν προσωποποιημένες επιστημονικές υπηρεσίες σε κάθε στάδιο της παραγωγής γάλακτος και τυριού.

Προσφέρουμε:
- Ανάλυση πρώτων υλών και τελικών προϊόντων
- Εντοπισμό και επίλυση τεχνολογικών προβλημάτων (π.χ. προβλήματα ωρίμανσης, υφής, οξύτητας)
- Καθοδήγηση για τη σωστή επιλογή καλλιεργειών, πυτιάς και παραμέτρων επεξεργασίας
- Τεχνολογικές προτάσεις για τη βελτίωση ποιότητας και απόδοσης


Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε σταθερή ποιότητα και ασφάλεια προϊόντων, με βάση τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και τη νομοθεσία τροφίμων.
 
     
     
     
 
 
 
 
     
     
     
  2. Συστήματα HACCP - ISO - BRC & IFS
 
 
Επειδή η διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων αποτελεί βασικό άξονα λειτουργίας κάθε επιχείρησης του κλάδου, τα εργαστήριά μας ασχολούνται με ιδιαίτερη επιτυχία με τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος HACCP, καθώς είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τροφίμων.

Αναλαμβάνουμε επίσης τη μελέτη και την εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO της σειράς ISO 22000, BRC και IFS, όπως και την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων στις απαιτήσεις του συστήματος, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί νόμιμα, τεκμηριωμένα και αποτελεσματικά, ενισχύοντας την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητά σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
- Εκπόνηση μελέτης και εγχειριδίων συστήματος
- Εκπαίδευση προσωπικού στην εφαρμογή των διαδικασιών
- Εσωτερικούς ελέγχους και προετοιμασία για πιστοποίηση από διαπιστευμένους φορείς
- Ετήσια ανασκόπηση και ανανέωση συστημάτων
 
     
     
 
 
 
 
     
     
  3. Εμπορία προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης
 
 
Ως συνεργάτες της MINERAL σε απολυμαντικά και καθαριστικά, έχουμε οργανώσει ειδικά προγράμματα απολύμανσης και καθαρισμού για την αποτελεσματική καταπολέμηση βακτηρίων και μικροβίων, πάντα με την υποστήριξη του πλέον εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού μας.
Με έδρα τη Λάρισα, εξυπηρετούμε όλο τον Ελλαδικό χώρο, μέσω του δικτύου συνεργατών μας.
 
     
     
     
 
 
 
 
     
     
  4. Εμπορία καλλιεργειών & πυτιάς
 
 
Έπειτα από χρόνια δοκιμών στην ελληνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια τυροκομική αγορά, διαθέτουμε κορυφαίες καλλιέργειες για φέτα, ημίσκληρα, σκληρά τυριά καθώς και πυτιά ζωική και μικροβιακή, συνεισφέροντας στη ποιότητα και σταθερότητα της παραγωγής τυριών.

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και συνοδεύονται από τεχνικά δελτία, οδηγίες χρήσης και επιστημονική υποστήριξη.
 
     
     
 
 
 
 
     
     
  5. Συστήματα Ελέγχου & Καταγραφής Θερμοκρασιών
 
 
Η συνεχής παρακολούθηση των κρίσιμων σημείων παραγωγής (όπως θερμοκρασίες παστερίωσης, ψύξης και ωρίμανσης) ώστε να εξασφαλίζεται πλήρης ιχνηλασιμότητα και συμμόρφωση με τα πρότυπα HACCP, αποτελεί βασικό στοιχείο ασφάλειας τροφίμων.

Κατανοώντας τις ανάγκες που προκύπτουν από ελέγχους των υπηρεσιών σε μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, τα εργαστήρια ΠΑΡΜΑΚΛΗ έχουν εγκαταστήσει περισσότερα από 100 συστήματα ελέγχου και καταγραφής θερμοκρασιών και κρίσιμων σημείων.

Εγκαθιστούμε πλήρη και ολοκληρωμένα συστήματα, τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης όλων των παραμέτρων που αφορούν την καθημερινή παραγωγή και παρέχουν τη δυνατότητα αναδρομής στο χρόνο και επεξεργασίας των δεδομένων, με τη μορφή διαγράμματος και τιμών, όπου τα δεδομένα συλλέγονται και αποθηκεύονται αυτόματα σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Προσφέρουμε:
- Συστήματα αυτόματης καταγραφής θερμοκρασιών και υγρασίας
- Εξοπλισμό παρακολούθησης κρίσιμων σημείων (CCPs)
- Λογισμικό αποθήκευσης και ανάλυσης δεδομένων
- Εκπαίδευση στη χρήση και συντήρηση συστημάτων
 
     
     
     
 
 
 
 
     
     
     
  6. Μελέτη & κατασκευή τυροκομείων
 
 
Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατασκευή τυροκομείων, από τον έλεγχο για την αδειοδότηση έως την κατασκευή τους, με γνώμονα την αποδοτικότητα, την εργονομία και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Σας παρέχουμε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας για τη συνολική προμήθεια του εξοπλισμού της μονάδας σας, καθώς και τη μεταφορά τεχνογνωσίας που χρειάζεστε, για να ξεκινήσετε με τα σωστά εφόδια.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει:
- Τεχνικές μελέτες και έλεγχο για αδειοδότηση
- Σχεδιασμό παραγωγικών ροών σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων
- Επιλογή εξοπλισμού, εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία
- Παράδοση «με το κλειδί στο χέρι» και τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση
 
     
     
 
 
 
 
     
  7. Εκπαίδευση προσωπικού
 
 
Γνωρίζουμε σε βάθος ότι η επιτυχία κάθε τυροκομείου βασίζεται στη γνώση, την τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού.

Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης που συνδυάζουν επιστημονική θεωρία με πρακτική εφαρμογή, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε τυροκομικής επιχείρησης.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, ενώ η ομάδα μας συνεχίζει να προσφέρει τεχνική καθοδήγηση και συμβουλευτική υποστήριξη.

Με στόχο να ενισχύσουμε τη γνώση, την αποδοτικότητα και την ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας, προσφέρουμε:
- Θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε όλα τα στάδια παραγωγής τυριών
- Τεχνικές επιλογής πρώτης ύλης, πήξης, ωρίμανσης και συντήρησης
- Εφαρμογή συστημάτων HACCP, ISO 22000, BRC & IFS
- Εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής, ασφάλειας και ποιοτικού ελέγχου
 
     
     
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

μέσω μηνύματος συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας
ή καλέστε στα
2410571640 & 6978940414
για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας
ή για να σχεδιάσουμε μαζί τη βέλτιστη λύση για τη δική σας επιχείρηση!



επικοινωνία