|
Τα Βιοχημικά Εργαστήρια ΠΑΡΜΑΚΛΗ στη Λάρισα, έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν την επιστημονική γνώση με την πρακτική εμπειρία, δημιουργώντας ένα αξιόπιστο πλαίσιο συνεργασίας για κάθε επιχείρηση ή ιδιώτη, αποτελούν το πλέον εξειδικευμένο εργαστήριο στο χώρο του οικιακού τυροκομείου και γενικότερα των γαλακτοκομικών προϊόντων, συνεργαζόμενο με περισσότερες από 200 τυροκομικές μονάδες και προσφέροντας εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη σε θέματα τεχνολογίας, για λογαριασμό του ΕΛΟΓΑΚ. |
|
|
|
|
|
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών και βασικό του κριτήριο αποτελεί η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων, στηριζόμενο στον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει και τη διαπίστευση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 17025, για τη διεξαγωγή μικροβιολογικών εξετάσεων σε τρόφιμα, ώστε να θεωρείται σύμφωνα με τον Ε.Φ.Ε.Τ. «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ». |
|
|
|
|
|
|
|